top of page
380742172_1044661353198221_2165513161486761172_n.jpg

Digital marknadsföring

Som marknadsföringskonsult hjälper jag dig att ta fram en marknadsföringsstrategi efter dina behov och önskemål. Genom att kika på konkurrensen och fokusera på din målgrupp kan vi skapa en strategi som gör att du lyckas. 

Jag arbetar med allt från små till stora företag  i hela Sverige. Jag har haft en mängd olika uppdrag så som marketing automation expert, social media manager, content creator och som extra resurs för större marknadsavdelningar som behöver avlastning. 

Stämmer det här in på dig och vad du vill med ditt företag?

  • Står du inför utmaningen att ta din verksamhet till nya höjder och öka dina intäkter? Då finns jag här för att göra den resan smidigare och mer lönsam.
     

  • Du upptagen och vet inte hur du ska gå tillväga för att lyckas med din marknadsföring

  • Du har varken tid lust eller ork att ta hand om din marknadsföring och dina sociala medier.

Kontakta mig

Linköping

Östergötland

tel: 0708-570267

  • LinkedIn
  • Instagram

Thanks for submitting!

Slott_edited.jpg

Sälj mer och stärk ditt varumärke

Mattias, Motala Verkstad

Som marknadschef för MVG AB har jag haft förmånen att arbeta tillsammans med Hanna under ca ett års tid. Hanna är mycket kompetent inom områdena kommunikation och marknadsföring och har en god förmåga att tillämpa dessa kunskaper i skiftande miljöer och sammanhang. Hanna är lyhörd och kommer ofta med förslag och idéer på hur man kan hitta lösningar. Hon tar initiativ och ligger ofta ett eller två steg före.

Ella, Attentec

Hanna har jobbat hos oss som en konsult och hjälpte oss med att bygga upp lead nurturing flöde från grunden. Hon lärde sig snabb vårt marketing automation system och bidragit med sin kompetens och kunskap. Hanna är en positiv person och lätt att kommunicera med. Jag rekommenderar varmt Hanna och kommer definitivt försätta jobba med henne i framtiden.

Nyhetsbrev

Tack!

bottom of page